Jouw partner
in digital products

Liters is een digital product studio. Vanuit hartje Utrecht werken wij voor kleine en grote organisaties. Of je nu een nieuw product ontwikkelt, een start-up lanceert of bestaande activiteiten een extra impuls wilt geven: wij zijn in staat om jouw offline ambities te vertalen naar online impact. Dat doen we meestal in opdracht; steeds vaker ook als mede-investeerder.

Co-creatie: van idee naar digitaal product

Jij bent de kennisexpert, wij zijn de digital minds. Daarom kiezen we altijd voor co-creatie. We doen ieder traject echt samen: we delen verantwoordelijkheid en we houden elkaar scherp.

Jouw kennis en ideeën zijn het startpunt van ons onderzoek. Door het inzetten van design sprints ontwikkelen we snel persona’s, customer journeys en prototypes die we daadwerkelijk testen bij de doelgroep. Op basis van de feedback zetten we jouw idee via concrete stappen (iteraties) om naar een waardevol digitaal product.

Slimme techniek en krachtig design

Wij geloven sterk in krachtig design. We ontwerpen producten die mooi zijn: beleving staat bij Liters hoog in het vaandel. Altijd passend voor jouw specifieke doelgroep en organisatie. Maar nog belangrijker: We kiezen voor effectief design waarbij ‘Keep it Simple’ ons motto is.

Liters beschikt over het team, de tools en ervaring om snel jouw plannen technisch te realiseren. We zoeken samen met jou naar innovatieve toepassingen en kansen voor impact. We realiseren zowel front- als back-end oplossingen. Met een sterke focus op mobile.

Werkwijze

Liters werkt ‘agile’, om zo snel mogelijk een eerste versie van jouw product op de markt te brengen. Door snel een eerste versie van jouw product (‘minimum viable product’) live te krijgen, luisteren we in een vroeg stadium naar jouw gebruikers. Op basis van data en gebruikersfeedback optimaliseren we je product.

Het team

Het Liters-team bestaat uit specialisten in digital marketing, user experience & user interaction design, front- en backend development. Door onze flexibele werkwijze behalen we snel resultaten. Voor veel organisaties en bedrijven verkorten we de time-to-market van nieuwe projecten of producten. Daarbij staat kwaliteit voorop: we werken gestructureerd en slim. Altijd met oog voor detail.

Mogen wij je helpen met jouw volgende idee?

Theo
Robin
Beau
Alwin
Bas
Tim
Charlotte