Geef een kickstart aan
jouw product

Het innoveren van producten en diensten is een stevig en complex karwei. Ze zijn steeds vaker digitaal, verdienmodellen veranderen en gebruikers verwachten een state-of-the-art beleving. Daarom werken we altijd multidisciplinair. In ieder traject combineren we inhoud, design en development; in iedere fase. Zo halen we het meeste voordeel uit de expertise van ons team én jouw ervaring en kennis.

We pakken het samen aan

Onderzoek

Design sprint Roadmap Customer Journey Map

We onderzoeken de behoefte van jouw doelgroep. Op basis daarvan vertalen we jouw probleem naar concrete designoplossingen. Goed onderzoek helpt ons om gefocust en doelgericht te werken. Met aandacht voor wat je met jouw digitale product écht wilt bereiken.

Lees meer

Design & Development

UX/UI Web & Mobile Development

We ontwerpen en ontwikkelen digitale producten die mooi zijn. Beleving staat bij Liters hoog in het vaandel. Tegelijk beschikken we over het team, de tools en de ervaring om snelheid te maken en innovatieve oplossingen toe te passen. De impact van jouw product is leidend bij alle keuzes.

Lees meer

Optimalisatie

Growth hacking User feedback Testing

Optimalisatie is van essentieel belang voor de groei van jouw digitale product. Met gebruikersfeedback brengen we jouw product naar een hoger niveau. Doorlopend. Zo combineren we data, techniek en creativiteit voor het behalen van maximale groei.

Lees meer